Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

'U en uw woning staan bij ons centraal.' Dat is de visie van BurgerVanLeeuwen, al sinds 1972 een vertrouwd begrip in Den Haag en Scheveningen bij de aan- en verkoop en taxaties van appartementen en woningen. Dankzij het NVM-lidmaatschap en de aansluiting bij Garantiemakelaars Nederland bent u verzekerd van professionele, klantgerichte en deskundige begeleiding. Ons vaste team van makelaars staat u graag te woord!

De garanties, klanten en cijfers spreken

99 verkochte woningen vanaf augustus 2017 tot februari 2019
40 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 84 dagen
-1% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 1%

Ons team

Bij BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat uw woning waard is?

Een goed begin is het halve werk. U wilt niet zo maar een huis, maar uw droomhuis. Probeer eerst een helder beeld te krijgen van wat u daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamerVT Wonen en het Verhuisblad.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Den Haag lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken