Dit hebben onze klanten ervaren...

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars scoort een 8,7 uit 10 op basis van 342 beoordelingen.
Anoniem
10

Gestructureerd en pro actief. Zeer prettige begeleiding bij de verkoop van mijn moeders huis. Kom zeker bij dit kantoor terug.

C.G.J. Ooms
9

Prima contact. Toen de kopers niet betaalden werden de juiste juridische stappen gezet en de juiste termijnen in acht genomen zodat een advocaat het zonder problemen over kon nemen en het contract wettelijk kon ontbinden. Overigens goed en frequent contact en goede adviezen.

Mevr. van Driel
10

Het was heel prettig om met deze makelaar samen te werken. Niet alleen de directie maar zeker ook de assistentes waren deskundig en wat ik heel belangrijk vind, ze kwamen hun toezeggingen na. Ik ben uiterst tevreden.

Anoniem
9

Een snelle en attente afhandeling met een mooi resultaat! Ook de correspondentie (email en telefoon) was soepel en in een goede verhouding.

Harry Burema
9

Tevreden over kwaliteit dienstverlening en snelheid van werken. Af en toe lastig dat het te verkopen appartement in Den Haag staat en wij in het Noord-Oosten wonen.

Dhr. Ooms
9

Dit was de eerste maal met een verkoopmakelaar. De informatie en contacten waren goed, zowel in persoon als telefonisch en via mail. Ook de adviezen waren deskundig en relevant. Binnen het makelaarskantoor werd er goed gecommuniceerd tussen de verschillende betrokkenen.

Anoniem
10

Ik heb uit drie makelaars gekozen. De keus viel op Peter Burger vanwege de klik maar ook de andere onderdelen zoals kennis van zaken, vertrouwen en een stapje meer doen zijn van toepassing. Mijn beoordeling mag gebruikt worden op de website maar dan als verkoper graag zonder mijn naam!

van Driel
10

Het gaat gewoon allemaal heel plezierig. Afspraken worden nagekomen. Vlotte reactie op een vraag. Geen "gezweef". Zakelijk met een persoonlijk tintje. Voor mij hoeft er niets te veranderen behalve...de mevrouw aan de telefoon zou iets vriendelijker moeten zijn maar aangezien het meest via de mail gaat heb ik daar minder last van. Als dat allemaal via de telefoon zou hebben gemoeten dan waren de cijfers heel anders geweest.

Anoniem
10

Goed, snel en zeer deskundig team en stellen alles in het werk om de transactie tot een succes te maken.

Bart IJff
10

Snel handelen ,goede communicatie .

Hans Uittenbogaard
10

prima

Mevr. K. van der Linden
10

Geweldige makelaar! Ondanks het feit dat zij veel huizen in hun bestand hebben waarvan de meeste VEEL meer waard zijn dan dat van mij, ben ik altijd uitstekend en zeer persoonlijk geholpen. Bedankt voor het verkopen van mijn huis!

Janny Mos-Spaans
9

De professionele maar ook persoonlijke aanpak/ contact spreekt ons erg aan.

Mevr. F.J. Rip
9

Het contact verliep goed, zowel telefonisch als per mail. Laagdrempelig ook. Je krijgt echt het gevoel dat ze hun best doen voor je!

Mevr. Hélène Margie De Quack
8

Contact was goed. Hadden gehoopt op een iets hogere vraagprijs. Maar het is okay. Uiteindelijk is de verkoop van de Kanaalweg 34, binnen 3 maanden gerealiseerd.

Eric Verschuren
9

Super foto s en professionele begeleiding

Nantje Rosing
8

Een regelmatige up-date van de stand van zaken geeft het vertrouwen dat er hard gewerkt wordt aan de verkoop van het object en kan de verkoper het process goed volgen.

Anoniem
10

Juiste proffesionele afweging op basis van verkoopprijs en marktomstandigheden, een aspect waar je graag goed geadviseerd wil worden. Prettig contact en snelle afhandeling.

Kim van der Linden
9

Fijn, persoonlijk en klantgericht

Hans Ooms
8

De makelaar was bij het eerste (telefonische) contact, waarbij alleen maar om een indicatie van de kosten gevraagd werd, direct professioneel en had de antwoorden die ik zocht. Hij was duidelijk ingevoerd in de markt en gaf ongevraagd nog wat adviezen mee. Zakelijk, to the point maar ook objectief vriendelijk. Hij gaf niet het gevoel een klant aan de haak te hebben en die vast te willen houden, maar behandelde me gewoon als iemand die belde met een vraag en gaf gedegen antwoorden.

Ruud van der Stelt-Viejou
9

Je wordt er prettig geholpen, goed contact en de mensen weten waar zij het over hebben en kennen de markt.

Richard Gelauff
9

Zeer tevreden en erg goede ervaring !! Snel handelen !!

Pieter de Man
10

Prima vwb eigenlijk alles !

Dhr. Ton van Dijk
9

Prettige en plezierig contact, service en klant gericht. Flexibel en eenvoudig te bereiken via telefoon of persoonlijk contact.

Dhr. O.C. Smits
10

Zoals hier boven ingevuld was de service en begeleiding en kundigheid goed. Tevens is de prijs / kwaliteit verhouding in orde.

Klaas Taselaar
9

Deskundig, to the point, afspraken nakomen, etc, allemaal prima

Rieke Rip
9

We hebben er vertrouwen in.....

Ries van der Meij
8

Goede inschatting van vraagprijs ivm huidige markt Goede presentatie voor Funda

Arnold Lombarts
8

Prettige contacten;professionele indruk

Bram Engbers
9

Ook tevreden over de courtage en de staffel

Anoniem
10

Professioneel makelaarskantoor met jarenlange ervaring en zodoende alle expertise in huis. Kundige makelaars, beëdigd en uitstekende kennis van de (lokale) markt. Wij doen al enige tijd zaken met het kantoor en komen niet voor niets telkens weer terug.

Hans Frissen
9

Tot dusverre tevreden. Maar jullie hebben het druk. Blijf letten op de details. We gaan er samen wel komen, denk ik.

Dhr. De heer R.J. Dijkstra
10

Bijzonder goede begeleiding door een vakkundig team. Daar ik zelf in het buitenland woon was ik volledig aangewezen op de kennis en begeleiding van Peter Burger en zijn team wat als bijzonder goed ervaren is tijdens het gehele proces van eerste kennismaking tot en met verkoop.

Anoniem
10

ons appartement is snel en voor een zeer gunstige prijs verkocht. Wij zijn tijdig over de verschillende offerte's geïnformeerd en goed geïnformeerd over onze opties.

Jose Bergenhenegouwen
9

Prettig contact en laat zien dat hij met je wil meedenken ter bevordering van de verkoop van het huis van mijn ouders. .

Ton van Dijk
8

accuraat en grondig

Goddard
9

makelaar denkt echt mee

Willy van der Plas
7

Prima behandeling! Ik had alleen iets meer verwacht van het drone-filmpje.

Mevr. I. Wernekinck
9

Het contact met de makelaar was prima. We werden goed begeleid en afspraken werden goed gecommuniceerd via mail en telefoon.

Dhr. D. Das
9

Top behandeld en altijd op de hoogte gehouden . Afwikkeling zeer goed begeleid. Zou Burger altijd aanraden !

Ernst van Donselaar
8

Kan eigengenlijk nog geen eindoordeel vellen doordat het verkoopproces van mijn woning pas opgestart is,maar tot nu toe ben ik tevreden,al moet ik zeggen dat de secretaresse wat klantvriendelijker mag zijn. groeten, E.van Donselaar

Mevr. M. Speyrer
8

Het contact met zowel de makelaars - alle 3 - en hun assistenten was erg goed. Ze zijn professioneel en deskundig. Ik heb het gevoel dat ze op een eerlijke wijze bezig zijn (wat ik zelden heb gekregen van andere makelaars over het afgelopen jaar, tijdens zelf een ander huis te zoeken).

Anoniem
10

Burger gaf een goede indicatie voor de realistisch te realiseren verkoopprijs. Actieve begeleiding van het proces. Goede timing van acties. Uitstekende onderhandelingen

Anoniem
10

Zeer plezierig ,professioneel,klantgericht en deskundig. Het gehele team straalt eenheid en professionaliteit uit. Maarten Fontein

Joan Klink
9

Enthousiast, betrokken team.

Anouska Grundeken
10

Heel enthousiast over de gang van zaken so far. Nu het huis nog weg!

Derrick Das
8

Alles oke en geen verdere kosten

Lars Dekker
8

Plezierig en vertrouwd contact in een gekke markt waarin je snel juist wantrouwig wordt

Anoniem
9

Uitstekend service van ons makelaar, erg blij met hen. Sale brochure en fotos erg professional, dus krijg we een hele goed prijs.

Loukie van Lennep
10

Ik vind het fijn om met een makelaar in zee te gaan die blijk van veel ervaring geeft. Het contact is altijd prettig verlopen en afspraken worden heel snel opgevolgd.

Terug
Recent bekeken