Dit hebben onze klanten ervaren...

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars scoort een 8,6 uit 10 op basis van 297 beoordelingen.
Dhr. De heer R.J. Dijkstra
10

Bijzonder goede begeleiding door een vakkundig team. Daar ik zelf in het buitenland woon was ik volledig aangewezen op de kennis en begeleiding van Peter Burger en zijn team wat als bijzonder goed ervaren is tijdens het gehele proces van eerste kennismaking tot en met verkoop.

Anoniem
10

ons appartement is snel en voor een zeer gunstige prijs verkocht. Wij zijn tijdig over de verschillende offerte's geïnformeerd en goed geïnformeerd over onze opties.

Jose Bergenhenegouwen
9

Prettig contact en laat zien dat hij met je wil meedenken ter bevordering van de verkoop van het huis van mijn ouders. .

Ton van Dijk
8

accuraat en grondig

Goddard
9

makelaar denkt echt mee

Willy van der Plas
7

Prima behandeling! Ik had alleen iets meer verwacht van het drone-filmpje.

Mevr. I. Wernekinck
9

Het contact met de makelaar was prima. We werden goed begeleid en afspraken werden goed gecommuniceerd via mail en telefoon.

Dhr. D. Das
9

Top behandeld en altijd op de hoogte gehouden . Afwikkeling zeer goed begeleid. Zou Burger altijd aanraden !

Ernst van Donselaar
8

Kan eigengenlijk nog geen eindoordeel vellen doordat het verkoopproces van mijn woning pas opgestart is,maar tot nu toe ben ik tevreden,al moet ik zeggen dat de secretaresse wat klantvriendelijker mag zijn. groeten, E.van Donselaar

Mevr. M. Speyrer
8

Het contact met zowel de makelaars - alle 3 - en hun assistenten was erg goed. Ze zijn professioneel en deskundig. Ik heb het gevoel dat ze op een eerlijke wijze bezig zijn (wat ik zelden heb gekregen van andere makelaars over het afgelopen jaar, tijdens zelf een ander huis te zoeken).

Anoniem
10

Burger gaf een goede indicatie voor de realistisch te realiseren verkoopprijs. Actieve begeleiding van het proces. Goede timing van acties. Uitstekende onderhandelingen

Anoniem
10

Zeer plezierig ,professioneel,klantgericht en deskundig. Het gehele team straalt eenheid en professionaliteit uit. Maarten Fontein

Joan Klink
9

Enthousiast, betrokken team.

Anouska Grundeken
10

Heel enthousiast over de gang van zaken so far. Nu het huis nog weg!

Derrick Das
8

Alles oke en geen verdere kosten

Lars Dekker
8

Plezierig en vertrouwd contact in een gekke markt waarin je snel juist wantrouwig wordt

Anoniem
9

Uitstekend service van ons makelaar, erg blij met hen. Sale brochure en fotos erg professional, dus krijg we een hele goed prijs.

Loukie van Lennep
10

Ik vind het fijn om met een makelaar in zee te gaan die blijk van veel ervaring geeft. Het contact is altijd prettig verlopen en afspraken worden heel snel opgevolgd.

Joska Knoester-Woelders
7

Waarom ik deze makelaar koos is omdat wij al eerder met deze makelaar hebben onderhandeld bij een eerdere verkoop en aankoop van een huis.

Anoniem
9

Betrouwbare, goede en professionele begeleiding. Veel bezichtingen geregeld en altijd goede feedback gekregen.

Anoniem
10

Fijne mensen, goed advies, goede begeleiding en snelle verkoop. Alles is gegaan als voorspeld, dus zeer tevreden.

Marijke van der Veen
10

Ervaren en vriendelijke makelaar. Snelheid. Goed bereikbaar. Nakomen van afspraken. Goede en nuttige adviezen. Mooie foto's.

Jacques Vertegaal
9

plezierig en vakkundig contact en advies

Bas Steins Bisschop
8

De persoon van de makelaar, en niet zozeer zijn kantoor, zijn van doorslaggevend belang

Anoniem
9

Een goede voorbereiding is mijn inziens belangrijk voor een succesvolle transactie. Hierin is BurgerVanLeeuwen absoluut geslaagd. Verder blijft het mensenwerk en bij BvL werken vriendelijke en kundige mensen die koper en verkoper voorop stellen. Top gedaan, bedankt.

Michelle Speyrer
8

We zijn net aan het begin, maar ik heb vertrouwen in het proces tot nu toe. Mr Burger is professioneel maar menselijk, heeft een positieve maar realistische benadering, en geeft goed advies.

Stephanie Weijenberg
9

Prettig contact met de makelaar, professioneel, goede begeleiding, altijd bereikbaar en duidelijke afspraken.

Anoniem
8

Prettig om met deze makelaar te werken. Goede communicatie en gaat ervoor. Binnen korte tijd is mijn woning verkocht. Geeft veel goede tips en ook na verkoop, hoe alles verder te regelen. Ben er blij mee.

Werner de Vos
9

Na jarenlange samenwerking met Burger van Leeuwen ben ik nog steeds tevreden over het contact en de adviezen van Burger van Leeuwen makelaars

Ingrid van der Ree
9

De ervaring van onze buurman met dit kantoor en ons kennismaking gesprek,( de voorwaarden, de presentatie, het proces & contact, de kennis van zaken en professionaliteit) straalde vertrouwen uit. Een kantoor om aan te raden.

Nancy Rietveld
10

ik vind het belangrijk dat er vertrouwen is wanneer ik een belangrijke stap uit handen geef

Sint Jago
9

Tot nu toe, alles naar wens.

de Muinck Keizer
9

Vrolijke en ontspannen manier van proces om je huis te verkopen

Anoniem
8

Ik ben erg tevreden over alle facetten van de dienstverlening en kan dit makelaarskantoor dan ook van harte aanbevelen.

Anoniem
9

Peter Burger en zijn team beveel ik van harte aan. Zij doen wat ze zeggen, komen de afspraken na. Het is heel plezierig zaken met hen doen.

Paul Kervezee
7

Burger van Leeuwen heeft mijn vertrouwen

Anoniem
9

Er was best wel een krap tijdschema dat gevolgt moest worden. Deze makelaar heeft goede contacten en heeft alles binnen de beschikbare tijd geregeld. Ik heb het huis voor een goede prijs kunnen verkopen en tevens heeft de makelaar een fantastische nieuwe woning voor mij weten te regelen.

John Vermetten
7

Ik ben een leek op het gebied van makelaardij. Dank zij BvL makelaars weet ik er nu meer van.

Peter Wortelboer
8

Altijd tevreden geweest, ook jaren geleden in de slechte markt. Jullie doen echt je best om ons huis te verkopen. Communicatie / overleg is goed. Vanaf het begin goede klink met Ted

Edgar Mattner
9

Peter Burgers is ons al vele jaren bekend als vriendelijke, vakbekwame en succesvolle makelaar.

Edgar Mattner
8

Het persoonlijke band .

Anoniem
9

Ted Luijk is zeer energieke en doortastende makelaar met een heldere en deskundige blik op alle werkzaamheden rondom de verkooptransactie. Ook de administratieve afhandeling vanuit kantoor verliep zeer deskundig en professioneel. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de gehele gang van zaken en over BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars in zijn algemeenheid en zullen hen dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Jan van Ommeren
8

Makelaar zelf --goed en plezierig contact -goed georganiseerde begeleiding en een mooie fotoreportage

Anoniem
9

Van aanvang af werden er niet te hoge verwachtingen gewekt. De verwachte opbrengst werd ook gehaald. De communicatie was makkelijk, snel en efficiënt. Er ging niets fout.

Saskia Nijstad
8

goed contact, kennis van zaken en doortastend.

Ton Mattijssen
8

Nakomen van afspraken

Gruppelaar
9

Ik vind de medewerkers prettig in de omgang, ze komen hun afspraken na en doen dat ook snel.

Anoniem
10

Correct, servicegericht en duidelijk. Telkens wordt er duidelijk gecommuniceerd vooraf, tijdens en gedurende het verkoopproces.

Anoniem
10

Peter Burger van BurgerVanLeeuwen brengt rust en neemt je als klant mee in de kansen en mogelijkheden. Peter gaat voor een realistische benadering en belooft geen gouden bergen. Peter weet zich omringd door prima collega's die bezichtigen en andere zaken prima voor je regelen.

Anoniem
10

Ben uitstekend geholpen ik voor de 1ste keer mijn huis verkocht. Gaven goede informatie en een prachtige brochure gemaakt met perfecte foto's. De verkoop heeft nog geen 7 weken geduurd. Klasse.

Terug
Recent bekeken