Open Huizen Dag: heb jij je route al klaar?

Hoewel huizen momenteel als warme broodjes over de toonbank lijken te gaan, is er nog altijd genoeg aanbod. Wie zijn of haar droomhuis zonder verdere verplichtingen wil bekijken, is aanstaande zaterdag – 30 september – welkom op de Open Huizen Dag.

Binnenwippen

Zonder afspraak binnenwippen in het huis dat al eerder in gedachten tot leven kwam aan de hand van de foto’s op onze website. Dat kan aanstaande zaterdag tussen 11 uur en 15 uur, wanneer op onze site (of op funda.nl) vermeld staat dat het huis in kwestie deelneemt aan de Open Huizen Dag. Aanbellen, hand schudden en kijken. Eenvoudiger kan haast niet. Heb je een aantal mogelijke droomwoningen gevonden, dan is het nog slechts een kwestie van de optimale route bepalen en gáán.

Voelen

De bewoners zullen je hartelijk welkom heten waarna je eindelijk ‘live’ het hele huis kunt zien én voelen. Heb je vragen, dan beantwoordt de huidige eigenaren die. Maar mocht je dieper op de inhoud willen ingaan, klop dan bij ons aan. Tijdens de Open Huizen Dag – en natuurlijk daarna – zijn wij goed bereikbaar: ons kantoor is geopend en ook telefonisch staan wij je graag te woord.

Paar tips

Ga je voor de eerste keer op pad tijdens Open Huizen Dag? Dan hebben wij een paar tips voor je om de dag maximaal te benutten en de kans op slagen zo groot mogelijk te maken:

  • Bepaal vooraf je maximale budget;
  • Bepaal je belangrijkste woonwensen: aantal slaapkamers, tuin op het zuiden, maximale afstand woon-werkverkeer, winkels en scholen in de buurt, garage of niet etc.;
  • Maak een keuze uit ons woningaanbod aan de hand van bovenstaande criteria en kies niet teveel woningen om te bezichtigen, maar richt je op de huizen die het meest voldoen aan de wensen. De Open Huizen gaan na 15 uur weer dicht en het zou jammer zijn als je net dat ene huis niet op tijd kunt bezoeken.

 

Verkoper van Willem Kuijperstraat 58
9

Het hele traject is professioneel verlopen. Wij zijn zeer tevreden en niet alleen omdat het geheel zeer snel is verlopen. Het voortraject, begeleiding etc was prettig. Afspraken werden nagekomen. Niets dan lof. Aanrader

Verkoper van Arnhemsestraat 54
9

We totally recommend them and we are happy with their services. They are available, helpful and has a really good expertise in this market. Thank you to all team of BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars

Anoniem
10

BurgerVanLeeuwen is een zeer zakelijke maar ook vriendelijke makelaardij. Zeer service gericht. Zeer vaardig in de onderhandeling. Veel kennis en kunden van en op de vastgoedmarkt. Een betrouwbare adviseur. BurgerVanLeeuwen is één van de beste makelaars in de regio Den Haag.

Lees meer
Terug
Recent bekeken